Okuyucular soruyor: Sağlık Ocağı Tahlil Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirim?

Sağlık ocağı tahlil sonuçları internetten nasıl öğrenilir?

Peki Sağlık Ocağı tahlil sonuçları internetten nasıl öğrenilir? Sağlık Ocağında verdiğiniz tahliller İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Tetkik sonuçları sayfasında (http://labim.ihs.gov.tr/labim/HastaTetkikSonucSorgulama.aspx) öğrenilebilir. TC. Kimlik numarası ve kayıt no bildirmeniz gerekir.

Sağlık ocağında kan testi sonucu ne zaman çıkar?

Sağlık Ocağı ‘nda yaptıracağınız tahlillerin sonuçlarını ertesi gün alabilmek için saat 13:00’ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları ise pazartesi günü açıklanır. Tahlilinizi verdikten sonra tahlil tüpünüzün üzerindeki numarayı almayı unutmayın.

Kan tahlili sonuçları nasıl öğrenilir?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

Tahlil sonuçları öğrenme Kayıt No Nedir?

Kayıt numarası kan verdiğinizde kan tüpünün üzerine yapıştırılan barkod üzerinde yazar. Bu nedenle kan verdikten sonra barkottaki kayıt numarasını almayı unutmayın. Sisteme bilgilerinizi girdikten sonra tahlil sonuçlarınızı görüntüleyebilir ve bu sayfadan çıkış alabilirsiniz.

You might be interested:  FAQ: Genel Sağlık Sigortası Aylık Ne Kadar 2019?

Izmir aile hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

İzmir aile hekimliği laboratuvar sonuç alanına, bağlantıya tıklanarak erişilebilir. Bu bağlantıyla, İzmir aile hekimliği laboratuvar arayüzüne yönlendirilirsiniz. Böylece, arayüzde gerekli bilgileri girerek, çözümleme ( tahlil ) sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Kayseri Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Kayseri Şehir Hastanesi Tahlil Sonuçları MHRS sisteminden öğrenebilirsiniz. (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) E-nabız sisteminden öğrenebilirsiniz. (https://enabiz.gov.tr/)

Aile hekimliği kan tahlili yapıyor mu?

Sağlık ocaklarında hastanelerde yapılan pek çok kan tahlili yapılmaktadır. Her gün belli bir saate kadar alınan kanlar, en yakın devlet hastanesine gönderilir.

Sağlık ocağı hangi günler kan alıyor?

Tahliller; Pazartesi, Salı ve Çarşamba, günleri yapılmaktadır. Merkezimizden alınan tahliller halk sağlığı labaratuvarında çalışılmakta sonuçlar ertesi gün öğleden sonra (13.30’dan sonra) bağlı olduğu aile hekiminden alınmaktadır.

Aile Hekimliği hangi testleri yapar?

Aile hekiminden randevu alınarak ücretsiz olarak yaptırılacak check-up’ta vatandaşların kan basıncı, kan şekeri, kan kolesterol ve yağ düzeyleri, EKG yani kalp grafisi, idrar tahlilleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri ile kanser taraması yapılacak.

E devletten nasil tahlil sonucu öğrenme?

E devlet üzerinden tahlillerin görülebilmesi için E nabız sistemine giriş yapılması gerekmektedir. E nabız sistemine giriş yapıldıktan sonra yapılmış olan tüm tahlil ve sonuçların tarih ve açıklama bazında referans değerlerine ulaşabilmek mümkündür.

Devlet hastanesinde kan tahlili sonuçları kaç günde çıkar?

Sonuçlar 24 saat içerisinde hastaya iletilir. Elde edilen sonuçlara bağlı olarak, doktor teşhisini düzeltmek için başka tetkikler önerebilir.

MHRS tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

MHRS Tahlil Sonucu Sorgulama İşlemi Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde giriş yaptıktan sonra, hangi hastanede tahlil yaptırdıysanız o hastaneyi seçerek, hastanenin ilgili tahlil sonuçları sayfasında size verilmiş olan randevu sonuç bilgileriniz ile sisteme tekrar giriş yaparak tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

You might be interested:  Hızlı Cevap: Sağlık Yönetimi Nedir Ne Iş Yapar Ne Kadar Maaş Alır?

E-nabız için şifre nasıl alınır?

T.C. Sağlık Bakanlığı * İlk kez e – Nabız kullanıcısı olacak kişiler e -Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden e – Nabız ‘a giriş yaparak profil ayarları üzerinden e – Nabız şifresi oluşturmalı ya da kendi Aile Hekimine başvurarak e – Nabız için geçici şifre edinmelidir.

E-nabız giriş nasıl kayıt olunur?

e -Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Protokol numarası nedir?

Aile hekimleri tarafından düzenlenen reçetelerde protokol numarası olarak yıl, ay, gün, saat, dakika, saniye grubundan oluşan 12 haneli sayı kullanılmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *